Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Különleges kérések és telefonos rendelések: P: +36301723904 EMAIL: shop@finnfood.hu

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Vásárlási tudnivalók

A kiszállítás partnereinken keresztül vagy a Finnfood.hu által történik. Magyarországon két kiszállítási mód választható: házhozszállítás futárral vagy átvétel FoxPost csomagautomatából.


Szállítási költség
A szállítás árát a kiválasztott szállítási mód, a szállítási cím és a súly alapján határozzuk meg. A küldemény teljes súlya nem mindig a termékek összsúlya, mivel azt befolyásolja a csomagolóanyag is, valamint a kis súlyú termékek esetén a térfogatsúly (1 m3 = 250 kg).
A bevásárló kosárban lévő termékek szállítási költségét a 'Szállítási mód' részen láthatod. Kattints a 'Megrendelés'-re, ami átvisz a 'Szállítás és fizetés' oldalra. (Figyelem! a 'Megrendelés' gombra kattintás nem kötelez vásárlásra, vissza tudsz térni a vásárlás folytatásához vagy akár ki is ürítheted a kosarat.)

Szállítási határidő
A megrendelés szállítási ideje két részből tevődik össze; a megrendelés feldolgozása (megrendelés Finnországból), valamint a küldemény kiszállítása.
A megrendelés feldolgozása változó lehet a megrendelésben szereplő termékek elérhetősége, valamint a Finnországból Magyarországra érkezéshez szükséges időtartam alapján, de lehetőség szerint igyekszünk a megrendelés beérkezésétől számított 10-15 munkanapon belül feladni a megrendelt termékeket.
Rendelés törlése
A fogyasztónak jogában áll törölni a rendelést a shop@finnfood.hu címre küldött e-mailben a rendelés kézhezvételétől számított tizennégy (14) napon belül.
A visszatérítés feltétele, hogy a megrendelés törlését a a vásárlási feltételekben ismertetettek szerint a Szolgáltató felé jelezték legkésőbb a termék kézhezvételétől számított tizennégy (14) napon belül és
- a terméket nem használták, és a CD valamint DVD lemezek pecsétje sértetlen
- a termék olyan állapotban van, ahogy a megrendelő kézhez vette és a termék minden tartozéka megvan
- a termék eredeti csomagolásban található
A terméket a rendelés törlése után haladéktalanul vissza kell szolgáltatni. A visszaküldött termékekért az Ügyfél vállalja a szállítási kockázatot és költséget. A termékeket a következő címre kell visszaküldeni:

Javas Aija-Maria  / FinnFood.hu
Budapest 
Nagymezo Utca 54-56.
1065
Hibás vagy szállítás során sérült termék
A hibás vagy szállítás során sérült terméket haladéktalanul jelenteni kell ügyfélszolgálatunknak, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 24 órán belül.
A FinnFood.hu elsősorban új, a korábbinak megfelelő termékkel pótolja a hibás vagy szállítás során sérült terméket.
Amennyiben ez nem lehetséges, a teljes vételárat visszatérítjük a vásárlónak.
A termék hibáját vagy elszenvedett károsodását megfelelő módon kell meghatározni és dokumentálni.
A hibás vagy sérült terméket vissza kell küldeni az eladónak vizsgálatra.
FinnFood.hu nem szállít ki új terméket vagy téríti vissza a termék árát, amíg a hiba vagy a sérülés nem nyer bizonyítást.